Sidevisninger i alt

søndag den 25. december 2011

1 juledag.

Her sidder jeg så helt fed fuld  i maven, og tænker det kan ikke passe, at det kun er mig der er helt fuld i maven af lækker mad.... nej hvor er jeg forædt. Julekål med medister til, UHM, det har jeg spist meget af i dag.

Julen er snart overstået for denne gang, i morgen begynder jeg nedpakningen, af mine julenisser, tirsdag skal jeg nemlig på arbejde....

Og juletræet skal ud inden det drysser for meget....

torsdag den 15. december 2011

Midtvejs i december

Så nåede vi midtvejs gennem måneden, og jeg har givet mig selv en god brugbar gave eller to. De er begge i god brug nu....Dejligt.

Jeg har været lidt trist, så træls når perfektionisten slår til lige nu. Men måske jeg skal ompriotere nogle ting i mit liv.

Alle julegaver er købt, så her kan jeg trække lidt på juletravlhedens smilebånd og slappe lidt af. Der er købt marcipan, nougat, chokolader, mandler, finske sød lakrids og lakridspulver. Så om lidt ;D er der hjemmelavet konfekt, eller dvs. pulveret skal lige komme med posten. Forhåbentlig efter weekenden.

Lørdag har vi kobberbryllup, så mon ikke der skal bages lidt boller til uventede gæster og nogle kanelsnegle måske?

torsdag den 1. december 2011

Den. 1 dec. 2011

Så kom den julen, lige her om hjørnet.....

Prøv lige at spørge om jeg glæder mig ? Eller synes den er helt urimeligt dyr og næsten uoverkommelig at komme igennem?

Prøver hvert år at finde frem til glæden, men for søren hvor jeg synes det er blevet kommercielt og vandvittigt der ude.

Julen starter altså først den 1 dec. og ikke sidst i oktober.... er allerede træt....Men hvor enten jeg vil eller ej, julen er kommet...