Sidevisninger i alt

mandag den 9. april 2012

Siden sidst

Ja så gik endnu et par måneder eller tre...må nok erkende at det med at blogge lidt her dag ikke lige er mig, så håber i vil følge lidt med i vores travle verden alligevel.

Dansen går i enge, hmmmm, nå nej i vild fart ;D. Det er stadig min store lidenskab, der hvor jeg henter min motion og de endogfiner som vi alle har så meget brug for. Dog er 3 gang om ugen ved at tage overhånd og heldigvis er der kun 4 ganges undervisning tilbage, så er der dans to gange om ugen og lidt i weekenderne. Bedre for mig og min familie.

Mia har valgt at flytte Monty til en anden opstaldning, til et sted hvor de andre heste er på alder med ham, dvs. 1 - 4 år gamle. Ejeren af stedet er "kun" 24 år gammel, og skal ride to af hestene til, så Mia og hun kan sparre med hinanden i den proces, da Monty også endelig er blevet gammel nok.

Mads er i flyvende fart på vej i den nye sæson på crossbanen. Har i weekenden deltaget i det første af EM løbene i Sønderborg, desvære var han uheldig at styrte lørdag og slå skulderen, så han ikke kunne køre sidste heat søndag, så trælst når man kunne have sluttet midt i feltet.