Sidevisninger i alt

fredag den 27. juli 2012

Hov.....glemte lige....

Jeg hedder Felix og er 15 uger gammel. Mor har du set mig nu....

Kat i afslappet hygge...

Frede var forarget i starten, men nu efter 2 døgn er vi så tæt på hinanden. Vi kan  lege sammen. 
Nå jow, vi har da fået ny beboer i huset.
Så står feriens sidste dag for døren. Sikke en ferie, Peters 4 års fest var sjov og der var mange der blev noget små berusede.

Turen til Bornholm var skøn, et gensyn med huset i Svaneke som min mors plejefar boede i, de skønne røgede sild, store is, besøg hos min Faster og Onkel, der har bosat sig i Tejn for 10 år siden. Vejret var nu nok bedre trods alt end i Østjylland. Perfekt danse arrangement, masser af hygge og super crossskole.

Stranden i Dueodde, det s´mest smukke hvide sand man kan ønske sig

Vang havn, Udsigt til Hammershus

En del af Hammershus ruin, trappen har vi siddet på min bror og jeg da vi var børn.

Udsigt fra campingpladsen i Halse. 
Og sommeren ramte DK, da vi ankom hjemme på vores adresse. Så hele ugen har jeg nydt solen fra terrassen i haven, både alene og sammen med børn, mand og gode venner. Så alt i alt en dejlig ferie...

lørdag den 7. juli 2012

Dagen idag...

Jeg har fået ny opvaskemaskine......en lavenergi og lydniveau lav en.... den er super, bortset fra den skriver på tysk og jeg kan ikke finde ud af at lave det om...

Sååå, enten skal jeg opgraderes i tyske ord eller også må vi sammen her hjemme se at finde ud af hvordan man nu engang gør det der... Men dejligt er det, den larmer ikke og jeg skal ikke længere frygte svømmehud mellem mine tykke fingre.

Nu står ferien for døren.... og det er dejligt. 3 uger uden vækkeur....

I dag skal vi til 40 års fødselsdag hos en af naboerne, gad vide hvor mange af dem der kommer jeg kender i forvejen, for fødselaren er en odder dreng, og har mange venner derfra, altså ligesom mig. Spændende.

Skulle vi lave lidt sjov med Peter???? Hmmm, den tager jeg lige op til overvejelse.

torsdag den 5. juli 2012

Tiden går....

som tiden dog flyver, kan næsten ikke følge med.

Kaffen er nu på kanden og feriekagen til mine skønne kollegaer er lige kommet ud af ovnen, så er det tid til lidt skriveri fra min hverdag.

Men hvad har jeg dog så travlt med, ja ud over arbejdet (der tager alt for meget af min fritid) og som jeg er glad for, så skal ungerne, nå nej, nu er de jo lige pludselig unge mennesker, har jo snart to teenagere i huset, uha, jo stadig snakke med deres mor, hun skal stadig sørge for deres fornødenheder, i form af tøjvask, hvilket Mads især er god til, der skal bages kager, som Mia gør til ug med kryds og slange, så er der også alt det andet der skal ses til.

Dansen skal passen, manden vil også på banen engang i mellem, tro det eller ej, huset og haven vil også have tid, og alle naboerne og vennerne..., Så derfor har jeg travlt....

Men lige om lidt har jeg ferie, tiltrængt tror jeg da. Vi skal til Bornholm i år og jeg glæder mig helt enormt. 14 dage på den skønne ø, at tænke sig jeg har ikke været der, siden Mia var 10 mdr. gammel, så nu er det 16 år siden. Min mor havde en plejefar derovre, derfor har jeg været på ferie der mange gange i mit liv. Uha hvor jeg glæder mig til at komme igen.

Nå ja, så har jeg været med til at lave den sjoveste og dejligste fest for min gamle folkeskoleklasse i anledning af vores 25 års jubilæum, hold da op, hvor var det sjovt at se alle, eller næsten alle, igen. Flot fremmøde, 17 elever og begge vore klasselærer, en tur på skolen blev det også til. Meget var lavet om og en del var stadig som dengang. Dejligt at lære alle lidt at kende igen, se og høre hvad de andre havde bedrevet tiden med. Man kan altså komme langt omkring på 12 ½ time.